Sick







In this house, biasanya kalau seorang sakit, semua will eventually fall sick. Last week, mama balik sebab demam and lepas few days dah nampak tanda-tanda saya nak sakit pulak. Tekak dah rasa semacam and hidung dah mula tersumbat tapi kita buat relax dulu sometimes dia takat kat situ je doesn't really lead to the major sickness, demam.

Tapi kali ni dia decided to sakit betul punya, tak main la sikit-sikit. Saya dah la jenis tak berapa suka makan ubat. Seboleh nak avoid ubat but bila sakit time bulan puasa, oh how i wish to just breakfast, minum air and makan ubat. Penat psycho diri sendiri you can do this, you can do this. Oh man i was wrong, totally tak capable to do anything. Lama dah tak sakit ni. Pastu degil pulak takmo pergi klinik. Now alhamdulillah getting better just batuk tak habis-habis. Okay la jujur memang ada skip-skip makan ubat sikit hehehe.


Post a Comment

Designed by FlexyCreatives