6/29/2016

Print Hardcover Thesis Binding Murah





Yang ni bagi student-student perform semua especially yang study kat cyberjaya. Tengah tight budget lepas tu huargh mahalnya nak print hardcover kat cyber. Dah serabut nak settlekan all the report lepas kena reject banyak kali, tengok poket kering boleh tambah sakit jiwa.

Lari sikit ke serdang/seri kembangan, awak dah boleh jimat around RM20 per jilid. Kat belakang masjid upm tu ada banyak print shop boleh jalan-jalan survey harga dekat situ. Rata-rata harga RM10-RM20 per book mengikut quantiti. Jalan je tanya few kedai mana paling suit your budget and timing. Most kedai siap dalam 24jam, hantar hari ni boleh siap esok.



Here is one of my older sis yang currently upm student, Kak Mira punya favorite shop.  Kerry Resources (click for direction)


All the best semua!

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2017 l a d y ' s , Blogger