Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Super Junior

by - Tuesday, October 26, 2010

i LOVE super junior!

13 orang lelaki jambu in one group definitely make semua orang tergila-gilakan mereka. Ada yang sanggup do anything for them. Go to each and every concert their held, jadi stalker mereka dan macam-macam lagi la. Saya tak sampai tahap tu lagi ok. Saya hanya minat bukan obses! Siapa yang boleh resist dorang especially bila tengok mereka-mereka tu menari. At first saya memang ingat dorang ni b-boy group yang kerja menari upside down tu. Tak terfikir langsung yang dorang ni penyanyi sebenarnya. Bila dengar yang dorang ni penyanyi, 13 orang in one group pulak tu, siapa yang tak terkejut. Sangat pelik nak-nak lagi kat Malaysia ni boy/girl band memang jarang sangat, artis solo tu berlambak-lambak la. 

Mula-mula rasa macam impossible je nak kenal and hafal muka setiap seorang. Sekarang ni boleh kira petik jari je lah nak kenal dorang tu. Siapa yang tak kenal kalau dah every day tengok video clip and variety show dorang.. hehehehe..




and i love no other's music video.. all of them showing their love dengan cara yang sangat sweet!


You May Also Like

0 respond