12/03/2010

I'm yours..

Ohmygod ohmygod ohmygod sekarang dah december??? i'm turning sixteen and minho turns 19 in just few days?? jadi senior in high school in few weeks?? hahaha. Still tak dapat terima hakikat yang tahun ni dah nak habis. Rasa macam baru semalam celebrate new year dekat bukit bintang. Dah nak masuk tahun baru lagi. I'm still wondering if this is real until i slap myself just now. Sakit. Tengok jam, tarikh dah 03122010. WTH??

Tadi sedang sibuk mengodek-godek youtube pasal heechul tiba-tiba terjumpa video ini. Memang dah tengok benda alah ni banyak kali. Tapi each time tengok mesti akan terjatuhcinta berkali-kali.




Agaknya lagu ni memang ada magic kot. Tengoklah sape-sape male korean idol nyanyi pun mesti akan senyum lebar sorang-sorang. Kan best kalau minho de nyanyi lagu ni. Head over heels la gamaknya.

nampaknya saya semakin tertarik dengan awak!

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger