Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Satu hari yang tak penting

by - Wednesday, December 15, 2010

Hari ni as usual bangun, mandi, makan. Lepas tu tiba-tiba rasa rajin terus cari pencil and tarik buku physic, buat homework. Baru 6 soalan dah give up and terus capai laptop and online!! Berlagak nak buat physic padahal homework maths and sejarah yang berkali-kali lagi senang tu tak tersentuh pun. Sekali blur tak reti nak buat, terus tak semangat nak buat homework.

I'm so so bored! Dah tak tau nak buat apa. Eh, tetiba rasa nak layan 'The Adventures of Sharkboy and Lavagirl' kat ceria walaupun i'm still wondering sejak bila Taylor Lautner belajar bahasa melayu. Semalam syok layan Ratatouille and Cloudy with a Chance of Meatballs. My brother and sister have completely fluent me. *sigh*

You May Also Like

0 respond