12/15/2010

Satu hari yang tak penting

Hari ni as usual bangun, mandi, makan. Lepas tu tiba-tiba rasa rajin terus cari pencil and tarik buku physic, buat homework. Baru 6 soalan dah give up and terus capai laptop and online!! Berlagak nak buat physic padahal homework maths and sejarah yang berkali-kali lagi senang tu tak tersentuh pun. Sekali blur tak reti nak buat, terus tak semangat nak buat homework.

I'm so so bored! Dah tak tau nak buat apa. Eh, tetiba rasa nak layan 'The Adventures of Sharkboy and Lavagirl' kat ceria walaupun i'm still wondering sejak bila Taylor Lautner belajar bahasa melayu. Semalam syok layan Ratatouille and Cloudy with a Chance of Meatballs. My brother and sister have completely fluent me. *sigh*

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger