6/24/2012

Always Be Mine







This is currently my favourite song!! Sebenarnya baru tau yang rupanya FT Island ada lagu english. ishh ishh ishh kononnya gelar diri ni primadonna (ftisland fan) tapi lagu ni pun baru tau few days ago.


Lagu ni lagu lama. It's in their japanese album. From their Japanese Debut Album to be exact. English version of First Kiss - lagu from their 1st korean album. Melody yang sama tapi lirik yang berbeza. Zaman won bin dengan ft island lagi. Padanlah tak tau.. 




At first saya tau lagu first kiss dulu. Lepas tu kena lah cari the eng sub kan. Manalah kita paham apa yang dia nyanyi dalam bahasa korea tu. So then dok search kat youtube, terjumpa pulak la lagu ni. Saya pun apa lagi 'fangirling mode is on!'


First Kiss





Always Be Mine






Dua-dua lirik dia tersangatlah sweet. Cair terus bila dengar. Tambah dengan suara merdu hongki, memang melting habis lahh.



.Dreaming You Will Always Be Mine.



No comments:

Post a Comment

Copyright © 2017 l a d y ' s , Blogger