6/12/2012

Teaser ^-^



Assalamualaikum, Hello, Annyeong!!!

Hrrrmmmm hrrmmmmmmm Ada orang baca tak??? Kalau ada leave some comment please. LOL

Papejelah. I'm still gonna write no matter what kan. Okayy mula.




Merujuk tajuk diatas, saya disini nak bagi teaser photo je. About TEEN TOP at Putrajaya beberapa hari yang lepas. (sebenarnya dah boleh kata beberapa minggu yang lepas -_-") I've been soo busy melayan ain tak berkesudahan. Nak online ni pun curik-curik masa je. Nak update blog tapi tak sempat. Nasiblah kan...



Haaa ni lah fotonya. Ohhmyyy.. dia hensem kot. Kalau tak caya ni teen top, tengok baju dia. ;P


Sorry, that's all i have for now. Till then.. BYE. HappyDeals

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger