6/20/2012

Teen Top at Putrajaya


Finally.............

Tahap kerajinan saya hari ini boleh dikatakan tinggi. Maka terlahirlah entry ini. Hoorrayyy!!



Warning : ini cerita bulan lepas. ini entry fangirl. ini entry bergambar. baca in your own risk. ok.



-menaip sambil dengar lagu To You ^.^
Sejujurnya memang bukan tujuan utama pun nak pergi tengok Teen Top perform ni. Lagi teringin nak tengok U-Kiss perform semalamnya. Sebab saya pun tak berapa nak kenal teen top ni. Suka mereka time dorang debut with Clap. Lagu tu best wa cakap sama lu. Lepas tu lupa teen top sekejap. Bila dorang comeback with Going Crazy terus teringat n dah tersuka balik. Hehehehe.


Saya pergi pun sebab kebetulan my family memang ada kat luar waktu tu. Then saje je try ajak-ajak ayah g Putrajaya. Sekali ayah approve pulak. Senyum jelah kan. Lepas penat cari pentas ingat dah start dah. Rupanya kena tunggu kejap. Nasib baiklah tak lama sangat. Teringat tahun lepas masa nak tunggu suju-m perform memang berabad. Tu pun orang dah tak sabar-sabar panggil teen top tu suruh keluar cepat.


Performer before Teen Top. Tak ingat la pulak nama dia. 




Akhinya teen top keluar jugak. 












Ballad time!!






Game with le lucky fans time. I'm jealous yoooo dengan girl yang dengan L.Joe tu.













Kanan : L.Joe. Niel. Ricky. CAP. Chunji. Anddd Changjo tersorok di sebalik phone orang.  -_-"



Habis je ni mereka perform, me and my sister terus blah cari air then balik. Memang tak nak tunggu dalshabet pun. Memang datang semata nak tengok teen top je. Then tetiba teen top g buat encore la pulak. Lagu going crazy pulak tu. Saya apa lagi, terus nak patah balik. Nasib baik ktorang belum jauh lagi. Sampai-sampai teen top tu dah nak habis dah nyanyi dah. Tapi dapat la tengok muka Niel n Changjo dekat-dekat sebab dorang g ke bahagian tepi, belakang. hihihihi


Sempat tengok mereka dari belakang jelah.



My older sister pulak dapat lambai-lambai teen top dari belakang disebabkan dia jalan lambat,  bila patah balik tengok teen top dah turun pentas. Hahaha. Saya ni semangat nak tengok changjo si handsome boy, kena la tinggal dia jalan lelaju sikit.




That's all the ceritas about the teen top. Si LJoe tu sumpah keding nak mati. Rasa macam nak suapkan dia nasi bebanyak biar berisi sikit. Hahaha. Y U NO CHURP?



Till then. Wassalam.

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2017 l a d y ' s , Blogger