11/07/2012

Alhamdulillah..




Mata saya dah hampir pulih seperti sediakala!! Alhamdulillah.. Even still ada part merah tapi at least dah boleh celik mata and part yang putih pun dah muncul sikit-sikit. I'm a happy girl. Setelah hampir dua minggu berkurung tak keluar rumah, now dah boleh melangkah keluar dengan confident.



Lepas sakit mata ni baru la sedar betapa bergunanya mata tu. Baru reti nak bersyukur dengan nikmat Allah. Nasib baik yang sakitnya sebelah je, lagi sebelah still boleh celik. Sama la macam time sakit bibir dulu. Dah sakit baru la tau betapa seksanya nak makan kalo bibir dah bengkak. Huhu.


That's why..

Always be grateful.. Supaya bila nikmat dah kena tarik balik, kita tak menyesal.



Start your day with Bismillah and ends it with Alhamdulillah.




2 comments:

  1. Haritu sakit ibu jari,tersepit pintu..terus membengkak besar..menulis kena gunakan ibujari untuk tekan pen..dah la time final exam..masa tu baru tahu betapa pentingnya ibu jari dalam kehidupan..hehe=D

    ReplyDelete
  2. tu la kan, bila dah sakit baru sedar betapa pentingnya benda tu. :)

    ReplyDelete

Copyright © 2017 l a d y ' s , Blogger