Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Alhamdulillah..

by - Wednesday, November 07, 2012




Mata saya dah hampir pulih seperti sediakala!! Alhamdulillah.. Even still ada part merah tapi at least dah boleh celik mata and part yang putih pun dah muncul sikit-sikit. I'm a happy girl. Setelah hampir dua minggu berkurung tak keluar rumah, now dah boleh melangkah keluar dengan confident.



Lepas sakit mata ni baru la sedar betapa bergunanya mata tu. Baru reti nak bersyukur dengan nikmat Allah. Nasib baik yang sakitnya sebelah je, lagi sebelah still boleh celik. Sama la macam time sakit bibir dulu. Dah sakit baru la tau betapa seksanya nak makan kalo bibir dah bengkak. Huhu.


That's why..

Always be grateful.. Supaya bila nikmat dah kena tarik balik, kita tak menyesal.



Start your day with Bismillah and ends it with Alhamdulillah.




You May Also Like

2 respond

  1. Haritu sakit ibu jari,tersepit pintu..terus membengkak besar..menulis kena gunakan ibujari untuk tekan pen..dah la time final exam..masa tu baru tahu betapa pentingnya ibu jari dalam kehidupan..hehe=D

    ReplyDelete
  2. tu la kan, bila dah sakit baru sedar betapa pentingnya benda tu. :)

    ReplyDelete