Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

I

by - Thursday, November 29, 2012




Assalamualaikum.


Nak phone tu nak phone tu....


Tak berapa paham kenapa still semangat nak update blog even susah payah menaip entry ni.



Mungkin i need to letak banyak-banyak gambar untuk menyenangkan kerja. Tu tunggu next entry la ye.



Ni nak bagitau yang saya ni nak balik kampung on 30November. Alahai rasa macam salah pilih tarikh je sebab on that day ada MAMA Awards and Star Date with SHINee. Tapi macam la tak boleh nak catch up with all those things kat internet kan.


Anyway bulan 11 dah nak habis. December is coming real fast. Tak percaya tak percaya tapi tulah realitinya.



You May Also Like

0 respond