Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Lagenda Budak Setan 2 - Katerina

by - Friday, November 30, 2012




ni orang yg tukang hantar je. hihihi


Last monday or tuesday (takberapaingathariapa) my lovely sister, kak mira bagi hadiah awal hari jadi. Tiket ke premiere screening LBS2Katerina kat pavilion. Omaigod i is very excited nak jumpa Farid Kamil. hehehehehe.





Disebabkan tak berapa selesa nak menaip, layan gambar jelah ye. Ni semua no edit. Fresh dari memorycard. Almaklum lah flight malam ni tapi barang masih ada yg tak pack lagi so tak sempat la nak touch-up bagai. Hehehe.





































ehhh dia ni pun ada???? :D

Apa???? Mana Farid Kamil??? Mana????


And Bront Palarae tu handsome kot. Saje je buat gambar dia gelap sikit sebab tak nak korang jatuh hati ngan dia (alasan ;p). Tapi dia memang handsome. aksjnjksdfuaiel


Cerita ni best okeyh. Buat i tak sabar nak tunggu yang ketiga punya. Mehh le kita serbu pawagam reramai. Ohh jangan lupa bawak tisu sekali. TEEHEE :D





You May Also Like

0 respond