Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Merepek Monday

by - Monday, November 12, 2012




Yo yo new blog post yo.


Kenapa saya rasa cuti sem kali ni sebijik macam cuti spm haritu.



Im forever stuck at home. 



Okay, misi cuti sem kali ni adalah menyiapkan lesen saya. Yes, me being me always menangguhkan kerja. Its definitely menyusahkan diri sendiri. Padan muka.


Orang lain dah nak tamat P tapi saya bayang P tu pun tak nampak. Forever L. Nampak tak betapa sayangnya saya dengan si L tu. (k ini dah mengarut #ifuknowwhatimean)



...........




Actually i have nothing to do. Internet dah kena limit so dia dah jadi lambat. Hujan lebat kat luat tu menyebabkan astro dah tak boleh berfungsi to the moment. Soo here i am merepek sendiri in le blog.



Here is one of my favorite video.





One of the reason i love ft island, they are soo open. Dorang tak takut pun nak jawab soklan soklan sensitif like love, scandal bla bla bla. So blunt and doesn't really care bout their image. Hehehe. Anddd i definitely love the new version of Love Love Love.





You May Also Like

0 respond