Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Happy December :)

by - Sunday, December 16, 2012



Apa?? Tinggal lagi setengah bulan je disember ni baru reti nak wish ke??


hehehe. Maklum jelah yang laptop masih rosak. Dah tak dapat aktif berblog sampai ai dapat laptop baru. Tapi perasaan ni membuak-buak je nak update blog. Nasib baik ada keyboard wireless komputer ni. Dapat lah saya tunaikan hasrat hati ni.


Bukan nak cakap hape pun, sekadar rindu nak merepek.



Anda tau tak?? Bulan 12 ni adalah my favorite month in a year. Sebab its my birthday month!!!!! And school holiday!!! Ohh sekarang dah tak sekolah lagi, so its semester break!!!! Hehehehehehehehe.


Senangnya dalam hati... lalalalalala.. Tahun ni special sikit cause i celebrate my birthday kat kampung. Though not all my family members was there, but i feel soo much love. Nak share gambar kat sini but anggie pergi bawak lari camera. Maybe next time.


k thats all for now. bye.


You May Also Like

0 respond