5/17/2016

New Look





Till now i'm still confuse on why i decided to do this rather than finishing my major project.

But dah siap pun. Very simple free template dapat from HERE. Header buat guna photoshop in less than five minutes je lol.

This is actually my first time guna template luar yang bukan blogger provide. Dulu time muda remaja pernah la layan edit guna blogskin dll tu but sejak umur meningkat seiring dengan kemalasan memang guna yang sedia ada je. Simple and senang nak edit. Haha.

Ntah kenapa tadi rasa nak try guna these mature template heee. Quite happy on how it turn out but sangat berharap dia boleh bertahan lama. Takut kang aku bosan tak sampai sebulan dah tukar yang lain.


With the new day comes new strength and new thoughts.
- Eleanor Roosevelt



2 comments:

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger