5/02/2016

Darling, please




Today i feel like sharing about my darling here.

We have been together since Jan/Feb 2013. Sangat manja, first time jumpa nampak macam gagah tapi lama-lama baru terkeluar segala perangai sebenarnya. Sebelum ni tak pernah dia cuba buat hal. Tapi akhir-akhir ni..




Terkilan sangat dia buat saya cenggini sebab saya terlalu bergantung kat dia. Takde yang lain bila bosan cari dia, sedih cari dia, happy pun dengan dia. Mana-mana tempat kami pergi bersama. Banyak rahsia and memory saya, dia simpan. Actually sekarang ni to be honest i'm practically cant live without him. At all. Dia takde macam hilang satu deria. Tu yang asyik pertahankan dia, maafkan dia dan kembali trust him. I really hope he does bertahan with me as long as possible.


Meet my darling of 3+ years














































My darling laptop.

Nowadays mungkin wireless adapter dia dah tak kuat sangat selalu disconnect sendiri terpaksalah stuck in wired network setempat je la





No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger