Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

#AADC2

by - Thursday, May 05, 2016







Last friday sempat curi masa kejap pergi layan Ada Apa Dengan Cinta 2 kat cinema.





My comment? It is just a normal movie. Simple, nothing to complicated and served their purpose, cerita habis. Kan sebab the first series 14 tahun dulu tu tergantung dengan si rangga tinggalkan cinta gitu je. Movie dia pun macam dah matang la kan so i personally prefer the first one yelah sebab jiwa iolls still muda remaja hahahaha. Yang best sebab memori SMA geng cinta tu still ada. Tapi cinematography dia pergh buat aku nak kena visit jogja dalam masa terdekat.



Now kena tengok civil war pulak even i'm obviously noob when it comes to marvel






You May Also Like

0 respond