5/05/2016

#AADC2







Last friday sempat curi masa kejap pergi layan Ada Apa Dengan Cinta 2 kat cinema.





My comment? It is just a normal movie. Simple, nothing to complicated and served their purpose, cerita habis. Kan sebab the first series 14 tahun dulu tu tergantung dengan si rangga tinggalkan cinta gitu je. Movie dia pun macam dah matang la kan so i personally prefer the first one yelah sebab jiwa iolls still muda remaja hahahaha. Yang best sebab memori SMA geng cinta tu still ada. Tapi cinematography dia pergh buat aku nak kena visit jogja dalam masa terdekat.



Now kena tengok civil war pulak even i'm obviously noob when it comes to marvel






No comments:

Post a Comment

Copyright © 2017 l a d y ' s , Blogger