New Template



I just discover bloglovin'! Follow my blog with Bloglovin

Ya tahu lambat tapi boleh guna pakai pepatah better late than never. Now senang dah nak keep updates of semua blogger kesayangan tak kira la dia guna host apa. Semoga boleh sentiasa up to date.

Oh and the blog have new templates woot woot. Asyik tukar je in this few months. I've seen enough codes during weekdays dan tak sanggup nak tengok lagi banyak codes waktu cuti ni so memang cari templete yang dah memang sesuai, sempurna di mata dan kena di hati supaya tak perlu nak edit lebih-lebih. Bukan mudah.

Sangat tak selesa dengan interface blogger yang baru ni sebab macam kena buat banyak kerja. Emosi gila tadi nak edit blog sebab i just couldn't use the search function kat html page jadi jenuh la scroll satu-satu. Tapi akhirnya siap jugak walaupun ambil lebih banyak masa. So far berjaya berpuas hati dan dah boleh tidur dengan tenang.




  1. cantik. kita nie tau tukar classic template je.hari tue try yg lain, haru jadi dia. skrg biar je cm biasa je.

    ps: jemput singgah blog kita nie http://bajetciputselerabesar.blogspot.my/

    ReplyDelete

Designed by FlexyCreatives