3/01/2010

monday

sejak semalam cuak nak mampos bila teringat yang hari ni my class punyer turn for spot talk. homework yang rase-rase boleh hold dulu pun diholdkan semata-mata nak siapkan text for spot talk. tajuk dier*org kate senang but not for me act of kindness in school. bila sampai dewan after nyanyi,ikrar sume tu then duduk suddenly pn.*err.lupela mane dier sape cakap yang today spot talk for upper six. macam-macam benda rasa bila dengar pe yang dier cakap tu. lega cause tak yah takut nama kena panggil,marah sebab da bersusah-payah bersengkang mata nak buat teks for spot talk tu. yelah. hiperbola sikit. tapi lebih kurang camtu la. homework pun belom siap lagi.ok.cukup pasal perhimpunan.

masuk kelas first period is pjk. tukar baju pegi tennis court tunggu cikgu. cikgu ade hal sikit so mula class pun lambat. mula-mula sekali dier suruh lari,jog or walk keliling tennis court 5 minit. waktu jog tu tennis court yang selama ni rase kecik je tetibe da jadi besar lak and 5 minit tu berlalu dengan sangat perlahan. sumpah stamina sangat rendah. lari satu round keliling padang yang tak berapa nak besar pun boleh semput. lepas tu cikgu ajar main bola tampar. setiap tahun belajar benda yang sama. tapi i still tak berape reti nak digging.

lepas tu agama lak. belajar pasal adab berfikir. nak pikir pun kena ada cara yang betul. kena ada tujuan dan macam-macam lagi. so kiteorang satu kelas pun berpikir macam mana nak berpikir. macam mana tu? err. i myself pun da confuse.

after recess tak masuk kelas. de kawad kadet polis. seperti biasa hari ni panas sangat. oh. hari ni de pti*parents teachers interview for examination classes,f3 5 and upper 6. tetibe terpikir. upper six tu parents dorang kena datang sekolah amik report card anak dier ke? bukan ke mereka tu da 18/19 tahun. tak boleh ke dorang amik result dorang sendiri? entahla.

tetiba rase panjang lak entry kali ni. macam buat karangan pun ade gak. dah la both bm and bi nyer essay tak siap lagi dan sepatutnya kena hantar hari ni. hishh3x.

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2017 l a d y ' s , Blogger