5/11/2010

exam mode is on.

semalam paper bahasa malaysia
hari ni paper bahasa inggeris
dua-dua macam dah hancur. sekarang ni cuma berharap yang cikgu in the good mood bila tanda my essay so that dier boleh kasi markah tinggi-tinggi sikit.
esok ada biology and pendidikan islam.
bijak kan sape-sape yang buat time table. dah la both paper kena hafal all the fact. memang don't know what to expect tomorrow. redha je lah kalau tetibe blank tak ingat pape.
i'm the only girl in my class yang belum buat lisan and peka for chemistry. adoi, ntah bila la nak buat.

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger