5/02/2010

sakit pergi jauh-jauh ya.

kepala still pening ala-ala orang mabuk. bajet macam tau je rasa pening pale orang mabuk tu camne. tekak memang sakit tak de tanda nak baik pun. nasib baik suhu badan sudah kembali normal.

macam mana ni?? ingat this weekend ley digunakan tok buat revision for upcoming exam next week tapi nampaknya tu hanyalah angan-angan. kenapa lah time critical ni baru nak sakit? haishh. even homework pun belom buat lagi. tetibe rasa kalau lulus semua subjek pun kira bersyukur sangat-sangat.

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger