cyberkids camp.

rasa macam tak cukup je masa 5 hari 4 malam yang saya spend dekat flamingo hotel,ampang attend maxis cyberkids camp 2010 (camp1). that camp memang best. i learned a lot of things and dapat kawan baru. activity yang dibuat pun best dengan fasilitator yang sporting. kat kem tu dier gabungkan dua sekolah menjadi 1 kluster/team. this camp disertai oleh 14 buah sekolah yang terpilih dari negeri johor, melaka, negeri sembilan, selangor, kuala lumpur, perak. rasanya tu je kot.



saya buat paper chemistry dekat restaurant kat flamingo hotel. that paper susah. maybe tak kan dapat 60 and above. nak mati tercekik tengok soalan-soalan dier. dah la tengah mengantok and menggigil kesejukan duduk kat dalam tu. oh, de beberapa subjek yang dah tau markah. cepat sungguh cikgu menanda. tak habis lagi bergembira mid year exam dah habis, dah kena bersedih sebab dapat markah teruk.

Post a Comment

Designed by FlexyCreatives