i'm back!!!

hari ni kerajinan untuk mengupdate blog kembali hadir dalam diri. this week rasa macam sangat cepat berlalu. tetibe je dah hari jumaat and macam tak caya yang monday nanti dah kena sit for bm paper. cepatnya masa berlalu!! badan still belom pulih sepenuhnya. tak tau nape batok tak nak baik. rasanya dah teramat berdedikasi makan ubat on time. hari ni tak pergi sekolah. dah dapat mc dari pak cik doctor semalam. memang betul-betul merehatkan diri sebab dari pagi berbaring atas katil.

walaupun monday dah start exam, malas tuh still ada. i haven't touch my book yet. harap sempatlah nak cover 9 subject dalam masa kurang dari dua hari. oh, tadi dalam bosan-bosan tahap langit ketujuh, saya buat this thing.

formspring!!

sampai sekarang i still don't know ape the main purpose saya wat bende alah ni. tak pe, juz tanya je pape insyaallah akan di jawab.

lagi satu. mother's day nak dekat dah. tapi saya tak tau nak beli present ape for my mum. any suggestion???

Post a Comment

Designed by FlexyCreatives