5/16/2010

saya minat beast/b2st


 oh dah minat kat dorang especially..

you're my #1, eh #2, silap-silap #3, err ntahla you yg ke berapa. hahahaha

 .............................................

thomas cup 2010....

china menang!!!!

hahaha. waktu tengah syok online dalam bilik tetibe dengar mama ngan ayah bising kat luar. ingatkan kenapa, rupenya tengah terjerit sorak tok indonesia. bila tengok dorang macam best je tengok game tu, saya mana boleh ketinggalan menyelit kat tengah-tengah. yang lawak nyer kat kiri kanan sorak tok taufik hidayat tapi orang yang kat tengah tu tetibe je jerit LIN DAN!! macam tak kena je kan. kalau boleh melompat, mau mama ayah melompat jugak kat depan tv tu.


...........................................


esok de paper sejarah. jap lagi kot saya study sejarah. semalam afiqah datang rumah study chemistry sesama. paper chemistry hari rabu. ktorang try lah buat latihan yg de dalam revision book. out of 20 rasanya ktorang dapat jawab 10 soalan je. yang lagi 10 tu tak tau nak jawab pe. tu baru chapter 3. lain-lain chapter tak sempat nak buat. kena study betul-betul for chemistry sebab miss winnie dah bagi amaran sape yang dapat below 60, kena lah dier. hari selasa pulak add maths. adoi. kena banyak buat latihan kalau nak lulus add maths. 

............................................




No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger