8/24/2010

Test Two

Masuk hari ni dah dua minggu semua umat islam berpuasa. That means lagi satu-minggu-lebih cuti sekolah start. YAY! Sekejap je dah nak dekat raya. I bet ramai yang dah mula countdown raya.

Lepas raya, bulan 10 dah ada peperiksaan akhir tahun. Diulang 'akhir tahun'. Maksudnya lepas tu memang students tak nak datang sekolah lagi la. Sekarang ni tengah sibuk percubaan PMR. Rasa macam baru semalam cuak gila nak amik that exam. Rupanya dah setahun berlalu. Even though my percubaaan result tak berapa nak cemerlang. Alhamdulillah, PMR berjaya jugak dapat result yang diharapkan. Sekarang ni tengah berusaha nak dapat good result kat exam akhir tahun je. Tak nak nampak G kat slip keputusan. So, sila-sila lah rajinkan diri.

Last week cikgu kasi slip keputusan ujian dua. Tapi sampai sekarang mama ayah tak tengok lagi that slip. Sebenarnya cikgu bagi hari rabu and suruh return hari jumaat. Asyik lupa je. Ntah ape yang diingat. Yang peliknya schedule KBSWorld tak pernah pulak lupa. Ingat je yang tadi de Invicible Youth and esok Dream Team. -_-'

Result ujian dua :
BM : A
BI : A
Pislam : A-
SEJ : A
MATH : A
ADD MATH : G
PHY : C+
CHEM : G
BIO : A-
PJK : B
PSK : A-

Kalau compare dengan result mid-year exam hari tu, elektif subject tak de banyak beza sangat. Nampak sangat yang saya ni tak belajar betul-betul. Sebab dah terang lagi bersuluh yang test 2 memang much-much-easier than mid-year exam. Tapi resultnya lebih kurang sama even ada yang menurun. hish3x

Paham-paham je lah kalau nak dapat good/great result kena buat apa.

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger