8/15/2010

Salam Ramadhan :)

Masuk hari ni dah nak dekat seminggu umat islam berpuasa. Masa tu cepat je lalu. I don't know why i felt that this year lain sikit. Maybe sebab dalam kepala dah fikir akan sambut raya kat kampung.

Kalau waktu bulan puasa sekolah mesti balik awal sikit dari biasa. Rasa macam sekejap je belajar then bell ring tanda balik. Suka je. Sekarang ni sekolah sibuk ngan percubaan PMR, teknik menjawab soalan PMR and SPM. Senang cerita every week mesti de at least one program in the hall.

So far puasa belum ada yang tinggal. Alhamdulillah. Tapi nanti-nanti mesti ada punya. Just harap yang tahun ni tak tinggal puasa banyak sangat. Nanti mesti liat nak ganti. Tahun ni tak beli baju kurung baru. Mama bising bila dengar saya mintak nak baju baru. Yelah. Baju kurung tu boleh dikira dengan jari berapa kali pakai dalam setahun. Saya rasa lagi selasa pakai seluar daripada kain. Tu pasal la baju kurung tu memang pilihan terakhir tiap kali nak keluar rumah even pergi kenduri kahwin.

Ok. Semua dah tunggu nak pergi tarawih. :)

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2017 l a d y ' s , Blogger