3/09/2011

Busy week.



Haissshh, minggu yang sibuk. Hari-hari kena paksa stayback. Biasalah bila dah masuk bulan March maknanya satu sekolah dah sibuk practice untuk sukan. Lepas tu kena buat prop untuk drama competition lepas cuti nanti. Kerja sekolah dah bertimbun-timbun pun tak siap lagi.

Tadi kena check markah intervensi 1. My result teruk gila. Nampak sangat main-main and tak study time exam ni. Tidur je lebih. Jatuh merundum, A+ tak de langsung. Cikgu dah bising, kita sebagai murid tadah jelah telinga dengar segala nasihat cikgu.


Lepas ni kena study dengan serious. SPM makin dekat, peluang makin sikit. And kena bersopan-santun. Sokong kempen sopan-santun kat sekolah.


cute g-dragon!

Wah, nak teddy bear tu. Suci murni putih bersih je rupa dia. Sape nak hadiahkan?? Oh, big bang dah kembali! G-dragon tetap cute in my eyes tak kira macam mana pun fesyen baju dia. (: Daesung dah tambah handsome dengan rambut baru. Apapun big bang memang gila, baru beberapa hari release album dah top chart dimana-mana.





minho pun ada bear.



 
 

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2017 l a d y ' s , Blogger