Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Fuuhhh

by - Saturday, March 26, 2011



Lalala, satu lagi hari dengan cuaca yang panas sudah berlalu.


That day, after PTI tak balik dengan ayah. Terpaksa stayback and balik rumah lambat. Tau-tau MaPa pergi Sungai Petani sebab ada kerja. Dua hari jugak la dekat sana. Fuhh, gila bernasib baik. Terlepas dari bebelan-bebelan sayang mereka.

Tapi semalam dalam kereta nak pergi sekolah tetiba-tiba mereka teringat my result bila cerita pasal result SPM. Mampu diam anggukan kepala je.

Then, hari rabu waktu nak umumkan result SPM, budak form5 dibenarkan duduk dalam dewan. Sumpah ngeri bila fikir yang diri sendiri akan berada di tempat kakak-kakak yang nak ambil result tu in one year time. ONE YEAR! Sekejap je tu. Sekarang ni pun dah akhir March, nak masuk bulan April.

Tadi sempat godek-godek entry lama. Rupanya dah banyak entry pasal exam. Benda yang sama pulak tu, belum sedia lagi. Perangai memang tak berubah sampai sekarang. haha

You May Also Like

0 respond