school holiday!



Akhirnya cuti sekolah dah mula. Boleh lah bernafas sikit. Kalau tidak hari-hari ada je benda yang nak kena siapkan. Sampaikan nak online pun tak sempat. Balik sekolah mandi makan terus tidur sampai pagi.

Bila tau je ada cuti panjang lebih dari dua hari, cikgu pun mula lah kasi bekal homework banyak-banyak. Jadi cuti ni akan dihabiskan untuk update segala buku latihan and hantar untuk penyemakan buku lepas cuti nanti.

Cuti ni rasanya nak duduk rumah je. Nak bagi cerah balik muka yang hitam sebab hari-hari berjemur kat sekolah.

Next week 19 March la. Excited dah ni.
Tengah dalam proses tengok Paradise Ranch. Jatuh cinta kat Changmin balik.❤  

Post a Comment

Designed by FlexyCreatives