Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

school holiday!

by - Saturday, March 12, 2011



Akhirnya cuti sekolah dah mula. Boleh lah bernafas sikit. Kalau tidak hari-hari ada je benda yang nak kena siapkan. Sampaikan nak online pun tak sempat. Balik sekolah mandi makan terus tidur sampai pagi.

Bila tau je ada cuti panjang lebih dari dua hari, cikgu pun mula lah kasi bekal homework banyak-banyak. Jadi cuti ni akan dihabiskan untuk update segala buku latihan and hantar untuk penyemakan buku lepas cuti nanti.

Cuti ni rasanya nak duduk rumah je. Nak bagi cerah balik muka yang hitam sebab hari-hari berjemur kat sekolah.

Next week 19 March la. Excited dah ni.
Tengah dalam proses tengok Paradise Ranch. Jatuh cinta kat Changmin balik.❤  

You May Also Like

0 respond