3/21/2011

Preparation untuk esok.

Ada apa dengan esok?? Siap kena ada preparation segala. Penting sangat ke???





For me, sedang bersedia menadah telinga mendengar bebelan MaPa bersama ugutan menarik balik segala kemudahan yang ada. Dah tak boleh online selalu lepas ni. Curi-curi boleh la.


Argghh, parents.. macam biasa, mereka nak anaknya dapat keputusan cemerlang. Peduli apa dengan semua alasan anak even bila dia kata yang exam kali ni susah tahap membunuh pun. Dah penat hantar jemput pergi tusyen segala bagai, tengok result tak memuaskan. Siapa tak marah.

Bagi anak-anak pula.. biasalah, baru ujian pertama. Otak masih tak fokus lagi, fikir banyak lagi exam akan menyusul kemudian.



Dah boleh agak kan esok ada apa.



 PARENTS-TEACHERS-INTERVIEW / PERJUMPAAN IBU BAPA-GURU

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger