Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

Bila masa cuti ni lah....

by - Monday, March 14, 2011

Boleh langggar peraturan mama and ayah. Study? Esok la.

Tidur lambat macam sekarang ni tak de siapa nak persoalkan.

Boleh online lama-lama tak payah risau apa-apa. Cuti kan lama.

Boleh habiskan masa satu hari suntuk tengok tv sambil bermalas atas tilam.

Keluar berseronok dengan kawan-kawan.


Oh , bestnya cuti sekolah!!


Kerja sekolah naik mendadak secara tiba-tiba.

Bukak sekolah satu apa pun pasal pelajaran dah tak ingat. Online, TV, tidur je dalam kepala.

Berat badan naik sebab hanya takat berjalan keliling rumah.

Duit berkurang dah spend gila-gila waktu hang out dengan kawan.


Oh , masih best ke cuti sekolah???


current obsession. don't worry, kejap ke ni. (:



You May Also Like

0 respond