3/14/2011

Bila masa cuti ni lah....

Boleh langggar peraturan mama and ayah. Study? Esok la.

Tidur lambat macam sekarang ni tak de siapa nak persoalkan.

Boleh online lama-lama tak payah risau apa-apa. Cuti kan lama.

Boleh habiskan masa satu hari suntuk tengok tv sambil bermalas atas tilam.

Keluar berseronok dengan kawan-kawan.


Oh , bestnya cuti sekolah!!


Kerja sekolah naik mendadak secara tiba-tiba.

Bukak sekolah satu apa pun pasal pelajaran dah tak ingat. Online, TV, tidur je dalam kepala.

Berat badan naik sebab hanya takat berjalan keliling rumah.

Duit berkurang dah spend gila-gila waktu hang out dengan kawan.


Oh , masih best ke cuti sekolah???


current obsession. don't worry, kejap ke ni. (:



No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger