NEW..



New what???? Ohhh le blogger dashboard. I thought benda ni dah lama. Maybe dia baru kuat-kuasa-kan for every account kot. (memandai je haku ni)


Even dashboard interface saya ni dah tertukar for quite a few months, i'm not yet familiar with it. Kadang-kadang confuse jugak kat mana nak edit template, open new post, bla.. bla.. bla.. Nampak tak sebenarnya saya jarang nak online blog. Hehehe.





Enough with that dashboard thingy. Everyone is complaining the same thing. Now i want to introduce to you my new favorite song. Sebenarnya dia keluar awal sikit dari lagu i wish - ft island tapi sekarang baru sempat nak cerita pasal lagu ni sebab last week my primadoona side is taking over - spazzing about FT Island's new album. Now the primadoona in me dah calm, baru boleh cerita pasal....





G-DRAGON!!

THAT XX 


Lagu ni sumpah cool gilerr. Tengok lyric translation dia bertambah tambah cool. G-Dragon is a rapper tapi lagu ni bukan lagu rap yang banyak bercakap tu. This is like a ballad-pop song. Sesuai la dengan jiwa ai yang lembut ni. Saya memang tak berapa minat lagu hiphop hiphop. Tapi biasanya bias mesti rapper. Tak tau lah camne boleh jadi camtu. hahaha.


GD punya lagu memang best-best. Kebanyakkan lagu big bang dia yang produce. Memang talented punya orang lah si GD ni.


Post a Comment

Designed by FlexyCreatives