9/09/2012

Hello, Hai!!


Assalamualaikum..


Hello new followers/readers.. Sorry for not able to blog hopping to your blog yet. Disebabkan internet connection yang tersangatlah limited kat rumah ni sampai kadang2 boleh buat orang mengamuk.

Dah banyak kali mintak mama tukar p1 ni to unifi tapi tak berhasil. Mama ni macam tak paham je anak dia ni amik IT, confirmlah internet tu tersangatlah penting untuk buat kerja, update newest software bla bla bla..


Midterm exam dah hampir selesai. Tinggal paper math and english. Alhamdulillah, soalan exam dia takdelah sesusah yang saya bayangkan. In fact, teramatlah senang kalau kita study. Tapi tu pun still gagal nak dapat full mark. Kecewa.



Kbye. Dah mengantuk. Sambung esok. Kalau rajin. :D

2 comments:

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger