9/15/2012

perkara-perkara penting





Hey babe, click my churpchurp ads please. :D



Alhamdulillah... internet dah kembali bekerjasama. Nasib baik dia okay, dapat lah buat assignment dengan tenang.


Mid-term test is quite okay. Harap-harap dapat carry marks banyak sikit, cover for final exam. Sebabnya semua lecturer dah warn dah yang final is not going to be easy.


One more thing yang tak selesai dari bulan berapa ntah dah tak ingat is........ my lesen!! Ohhmygoshh lamanya saya tangguh benda ni. Sekarang ni dah tak sempat sebab ada kelas. Nak tunggu cuti sem lamaaaa lagi. Tak tau nak buat macam mana lagi. Pening la.




No comments:

Post a Comment

Copyright © 2017 l a d y ' s , Blogger