The Graduation Day


2nd July 2016

It was my graduation day! Yeayy finally after 4 years spending time in limkokwing i managed to get my certificate with distinction.





Yup i'm having my graduation during ramadhan, beberapa hari sebelum raya. They really want to stick with usual schedule i guess unless it is public holiday, the show must go on.




The event was held in PICC jadi lepas sahur masing-masing dah sibuk pilih baju la pilih tudung la pilih make up look la eh payah betul jadi perempuan semua nak kena elok, rapi, cantik.




Saya datang dulu untuk daftar, set myself and mingle around with classmates buat kali terakhir. I don't even sure mama ayah duduk dekat bahagian mana, nampak ke tak anak dia ni. Lepas habis event my phone pun sekali habis bateri. Menggagau kau cari family sendiri. Tengok orang lain dah syok bergumbira sakan terus emosi. Dah la penat puasa.

Okay picture time!

























Balik dari PICC sempat singgah bazaar putrajaya. Dengan jubah and topi. Semangat sekali seumur hidup biarlah. Padahal panas weh. Dah la penat gila energy pun dah di tahap sekarat.




Lepas buka puasa terus hilang dalam mimpi. Super tiring but fun day! Now it is time to venture a new chapter in life as my students phase is done. Welcome to adult world yang penuh ketidakpastian.






Designed by FlexyCreatives