Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

yeay.

by - Sunday, March 28, 2010


akhirnya berjaya juga menghabiskan versus by hlovate dalam masa dua-tiga hari even though dah beli that novel last friday. buzy ngan homework + nak habiskan novel lain dulu padahal waktu nak dapatkan that book punyalah susah. tunggu stok baru sampai punyalah lama. lepas habis tawaf satu pesta buku tu pun tak sampai-sampai lagi. anyway buku ni memang bagus tok dibaca like her previous books yang content dier sarat dengan pengajaran.

semalam tetiba je sakit kepala. i think sebab tak cukup tido. yelah haritu dah bantai tak tido satu hari sebab nak siapkan homework. padan muka. tu lah akibatnya orang yang liat sangat nak buat homework and suka tangguh-tangguhkan keje.

oh. ni lagu yang baru berjaya menyelit masuk dalam my playlist


You May Also Like

0 respond