yeay.


akhirnya berjaya juga menghabiskan versus by hlovate dalam masa dua-tiga hari even though dah beli that novel last friday. buzy ngan homework + nak habiskan novel lain dulu padahal waktu nak dapatkan that book punyalah susah. tunggu stok baru sampai punyalah lama. lepas habis tawaf satu pesta buku tu pun tak sampai-sampai lagi. anyway buku ni memang bagus tok dibaca like her previous books yang content dier sarat dengan pengajaran.

semalam tetiba je sakit kepala. i think sebab tak cukup tido. yelah haritu dah bantai tak tido satu hari sebab nak siapkan homework. padan muka. tu lah akibatnya orang yang liat sangat nak buat homework and suka tangguh-tangguhkan keje.

oh. ni lagu yang baru berjaya menyelit masuk dalam my playlist


Post a Comment

Designed by FlexyCreatives