3/08/2010

blablabla

dari pagi bangun tido dengan belum mandinya teros bukak pc. online,bukak youtube,baca e-novel,blogwalking and macam-macam lagi. pokoknya hampir semua benda dah diselongkar sampai sekarang. kalo nak wat pape tinggal je chentaqu ni terbukak. kesian dier. mesti dier penat. kalo da dari pagi duduk depan chentaqu ni kompom homework tak sentuh langsung. nasib baik penyemakan buku form4 around bulan 6 after cuti. form5 nyer start nextweek and diikuti ngan form3 after cuti. kalo tak mau mati berdiri nak siapkan homework yang tertangguh. kononnya azam tahun ni dah tak nak tangguh-tangguh keje lagi dah. tapi tak tertunai lak azam tu. malas tu masih tebal kat dalam diri. dah tak tau macam mane nak cure bende tu.

petang tadi tetibe anggi kata yang dier rase nak makan pizza. bila dengar je dier kata macam tu terus suruh dier call mama suruh belikan. sebelum maghrib tadi mama balik pizza. yess. big shot prawn lak tu. suke.!! hari tu dah makan kfc. so esok ingat nak ajak my friends g lepak kat mcD la pulak. hehehe. oh. sekarang ni rasa teringin nak orang buatkan cupcakes letak my name kat atas. kalaulah de orang bagi benda tu kat i kompom terus jatuh sayang kat orang tu. hrmmm.

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger