3/29/2010

cerita hari ni

 i thought today kena buat spot talk. terlupa lak yang form 3 and 5 de exam. asyik delay je spot talk tu. at the end of the year kelas belakang-belakang tu tak yah buat. haishh tak adil betul.

tadi pjk buat ujian segak. adoiyai. teruk betul my result. i bet keseluruhan mesti dapat 'kurang cergas'. buat push-up tadi pun terseksa.

this thursday de oral test and maybe lisan kena buat on friday. macam mana ni?? i didn't prepare anything tok benda alah tu.

hari ni cikgu semua berpakat nak bagi homework banyak-banyak. biasanya hari isnin kurang sikit homework compare to another day. tapi dalam banyak-banyak homework tu sempat je on facebook, twitter, update blog. hehehehe.
 kenapa la i de adik-adik yang banyak giler karenah yang meneningkan kepala otak kakak mereka yang comel ni.

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2017 l a d y ' s , Blogger