3/24/2010

panas

i reallyreallyreallyreallyreallyreallyreally doesn't want to go to school tomorrow walaupun i know that is kind of impossible kalau i don't have a reallyreallyreally good reason. rasa macam malas gilergilergiler nak siapkan all the homework. dah la tadi da kena demerit ngan my english teacher sebab tak siapkan lagi commonwealth essay yang she gave dari bulan february and kena hantar essay book esok. tu belom lagi masuk physic,biology,chemistry,+maths,blablabla except for pjk. kalo pjk pun de homework tak tahu la.  arggghhhh.!!!!!
 asal malaysia ni sangat panas??

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger