pagi sampai malam

bosan.malas.bosan.malas.bosan.malas.

sekolah
tadi pagi waktu assembly panjang sikit sebab de pelancaran minggu PPdA. baru nak gembira sebab ingat tak de chemistry. tapi itu hanya harapan semata-mata. benda tu ambik 1 period je. cis.

masuk je lab terus nampak quiz formula gas ntah hape ntah. damn. baru hafal ciput je. dier bagi masa 10 minit tok tulis formula whatsoever tu. nasib baik boleh jawab beberapa soalan. lepas hantar benda tu dier cakap 1 salah kena buat 10 kali corrections and pass up on friday. adoiii.

lepas chemistry, english. teacher tegur nape masuk class lambat. haisshh. nasib baik la teacher ni faham. kalo tidak. tak tau la. kiteorang buat kemahiran mendengar. listening skills. kena lengkapkan sentences dengan perkataan yang kita dengar melalui pc teacher. lepas buat bende alah ni barulah discover yang i punyer kemahiran mendengar sedikit teruk. tiga kali teacher replay still tak dapat pe yang dier cakap. hannah kata sebab tak fokus. yeke? asik pikir minho je kowt. hehehehe.

before recess de maths. masuk new chapter. blajar statements. cikgu tanya la pe contoh statement then someone ngan bangganya cakap 'robert pattinson is handsome.' hampir 1 class kata yang it is a false statement including me of cause. saya rase taylor lautner lagi handsome.  hahahaha.

after recess de ceramah pasal women health semperna minggu PPdA for form 4s sampai balik. suka. tak belajar biology. essay dier belom ciap lagi.


kat rumah
waktu sedap tido petang tetibe amsyar jerit 'kak adek!!! mama suruh jemput kak fara!!' dengar je benda ni rasa macam arggghhhh.. nak tido la. tapi still gagahkan diri bangun keluar jemput fara. sampai je rumah tetibe rase macam nak makan burger. terus call mama suruh dier belikan burger+roti gardinia. mama kata tak janji lagi beli ke tak tapi waktu balik jerit yang burger dah de kat bawah. hehehehe.

oh. baru ingat. tadi waktu mandi tak tau la mengelamun sal pe sedap je tangan picit johnson milk bath terus letak kat kepala. sumpah waktu tu tak sedar pun tangan da mendarat kat tempat yang salah. sedar je terus jerit and cepat-cepat bilas. haissh. sampai sekarang still tertnya-tnya waktu tu saya mengelamun pasal pe. minho ke? ntahla.

lagi dua hari je lagi. after that cuti seminggu. yesss!!

Post a Comment

Designed by FlexyCreatives