Press

No matter where you are and what you look like. Create your own style. Let it be unique for yourself and yet identifiable for others.
The creation begins deep by yourself. Be inspired in my world and give your life an extra boost. So show yourself more and just be you ♥

it's complicated

by - Sunday, April 04, 2010

friday hari tu cuti good friday. lepas berpenat lelah pujuk mama ayah dapat jugak keluar. ok tipu. sekejap je pun pujuk mereka tu.

keluar merewang sambil belanja azlin and ramzan tengok wayang kat times square. ingat nak tengok cerita ni....




tapi sebab masa tak sesuai masing-masing de hal kena balik awal terpaksa tukar plan tengok cerita ni....




tajuk dier memang sesuai dengan cerita ni. complicated sungguh. tak ramai pun yang tengok cerita ni waktu tu. tapi de seorang pak cik ni, mat salih rasanya, kalau de part yang lawak sikit gelak bukan main kuat sampai 1 panggung wayang tu boleh dengar. oh. saya duduk kat sebelah lelaki ni. dier pun lebih kurang sama je dengan pak cik mat salih tu. gelak punyalah kuat sampai couple dier kat sebelah dah tegur-tegur. telinga saya memang dah berdengung lah kan. sabar je lah.

balik dari times square terus dibawa g hentian putra tengok bas ayah yang baru first time nak jalan g kelantan kalau tak silap. kat situ punyalah sesak, panas. i prefer puduraya. ;p

You May Also Like

0 respond