4/13/2010

oh,

rasa macam mid year exam tu dekat sangat bila semua cikgu dah start remind tok buat revision padahal exam tu next month. eh lama lagi ke tu??? rasa cuak nak sit for that exam sebab tak tau nak expect jenis soalan yang akan keluar. so kenalah start wat revision from now kalau nak A+. kalau rasa nak berwarna sikit buku markah bagi menarik, takyah la susahkan diri belajar bende-bende yang menyerabutkan pale otak tu.

esok de kokurikulum so kenalah stayback. haisshh. bab stayback ni memang la lemah sikit. malas betul nak balik lambat. kalau balik awal petang tu boleh la tidur sekejap. tapi esok maybe attend chemistry class so tak g kadet polis.

weekend hari tu dah digunakan untuk baca this novel..



then sekarang ni tengah tunggu novel-novel ni lak




sampai dari kuantan. bilakah??? hrmmm...

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2017 l a d y ' s , Blogger