4/12/2010

suka. :)

hi. saya suka hari isnin. ok tetibe je. correction. saya suka hari ni. sebab tak banyak homework. teachers and students masing-masing sibuk dengan photography section. hari ni tangkap gambar tok kelab, permainan and badan beruniform. nasib baik kadet polis tangkap gambar on friday so tak yah la nak kena bawak tiga baju hari ni. school uniform, pjk and uniform body. kesian yang lain kena la memberatkan beg hari ni. dah la rasanya hari isnin je my class's time table cam longgar sikit.then dorang bukak speaker tok nak panggil cikgu and murid yang berkenaan dan memandangkan dekat my class de speaker so pembelajaran asik terganggu. kalo cikgu nak cakap sikit mesti de je announcement yang dibuat. cikgu pun macam 'tak boleh ke off kan speaker kat kelas kamu ni?' satu kelas diam or senyum je. friday ni de photography section tok class pulak. tak tau la saya de ke tak kat sekolah hari jumaat ni sebab kalau tak silap on that day de hari polis and semua ahli kadet polis sesi pagi in my school kena attend that thing. kalau dier clash kenala pujuk cikgu tok postpone photography section tu or kitaorang tak yah g that polis day. mana boleh budak kadet semua tak dapat tangkap gambar class.

tadi balik sekolah sensorang sebab my kawan yang tersayang dua orang tu tak datang. pukul 2++ dah sampai rumah. giler cepat sebab dalam kepala dah pk nak mandi makan then tido. malam sikit baru buat homework. tapi sampai sekarang homework belum dijeguk. haissh. harap sangat boleh wat keje add math tu sebab tadi dah tinggal kelas add math sebab nak de muka kat majalah sekolah. ok. bye.

baru nak berjinak-jinak nak layan korea. sape ek yang best???

No comments:

Post a Comment

Copyright © 2017 l a d y ' s , Blogger