april fool

hari ni da masuk bulan april. cepatnya masa jalan. dah empat bulan da masuk tingkatan 4 yang kononnya honeymoon year tu. memang la susah nak coped ngan new subject tu but i'll try my best.

hari ni tak kena april fool pun. alhamdulillah. tapi bende len pulak yang datang. headache. kepala especially yang belah kanan ni rasa berat sangat sampai tak pergi sekolah hari ni. rasa takut cikgu marah sebab patutnya saya de oral test hari ni + class biology cikgu nak wat experiment tok peka. oh tidakkk!!!! petang tadi mama dah bawak g klinik. nasib baik doctor tu x bagi banyak sangat ubat. just antibiotik and tahan sakit plus ubat batuk. headache tu still de sampai sekarang walaupun dah berkurang sikit.

tadi tengah sedap baca pelangi tetibe ayah masuk bilik kasi phone mama. dier kata kawan telephone. dalam hati dah pelik, sejak bile de kawan yang reti telephone no mama ni?? tak reti call my number?? sumpah waktu tu tak perasan yang rupanya my phone da mati habis battery. rupenya azlin call nak tanya jadi tak kuar esok. waktu dgr dier cakap kuar baru teringat yang esok dah plan nak kuar ngan dier. dalam kepala dah bajet kompom mama tak kasi. kepala tak betul lagi dah nak pergi merewang ngan kawan. adoi. kalau betul tak jadi kuar esok kompom kena maki ngan azlin coz saya yang plan bende tu semua. haishhh.

tengah bosan-bosan tak tau nak wat pe bukak la youtube. then tetibe teringat video clip baru justin bieber- never let you go. tengah sedap-sedap layan lagu tu sambil kutuk asal la model dalam semua video clip dier tak de yang lawa yang boleh wat orang jealous kat dier, amsyar masuk. tengok je amsyar masuk dengan excited nya terus cakap,

"amsyar, tengok ni. pakwe kak adek."

"pakwe kak adek ni pompuan ke laki?"

cett. dalam hati rasa macam nak menyumpah je. lawak pun ada. memang la ramai yang kata suara justin bieber tu macam tu tapi tak expect la amsyar pun cakap macam tu. waktu dier dengar lagu baby x de pun dier cakap pape. tetibe bile dgr never let you go terus cakap macam tu. sengal je. mesti kak mira suka sebab de orang kat side dier. huh.
 harap sangat yang esok larat nak bangun.

Post a Comment

Designed by FlexyCreatives