hrmmmm..

this week homework banyak sangat. tak pernah nak habis. hari ni each subject de homework. hrrmmm.

tadi dah buat oral test. lega dah lepas benda alah tu walaupun dapat markah teruk sikit sebab banyak baca text. maybe kurang preparation + nervous kena berdiri depan kelas. kecewa la jugak tapi nak wat cam mana kenalah do the best on the second one. tinggal lisan je yang belum selesai.

nak sangat benda ni.....

kalau tak dapat ni pun jadi la.



sapa nak belikan?????? 

Post a Comment

Designed by FlexyCreatives