1/04/2013

10 days SHINee Challenge - Day 2




2. Your bias


Semestinya....................



Mr. Choi Minho!!!



Jatuh cinta pandang pertama bila tengok dia kat Dream Team. Masa tu muka dia gila serious. Tak percaya yang dia ni penyanyi. Okay sebenarnya bukan penyanyi tapi rapper. Lain tu. Tapi at first serious ingat dia ni actor ke hape ke tapi bukan la dalam idol group. Sekali dia pergi menari Ring Ding Dong pulak kat situ.. hahaha.



Tau tak yang dia ni ada persamaan with me. Tak taulah ni suratan ke kebetulan tapi ini serious.. Kami.... kami.... kami.... kami.....



ishh malu la nak cerita..



Maaf, ter-mengada pulak..




Kami share birthday yang sama!!! Hehehe. 9December. Tahun je yang lain, dia tua tiga tahun.




Okay la, kalau cerita pasal this boy takkan habis punya. I hope satu hari nanti dapat jumpa dia. Sambut birthday sesama ke.. hahahaha..
Dah diam takyah nak gelakkan ai lebih-lebih. Taulah benda tu in my dream je.



























ehh ni dah tak de kena mengena dengan entry ni..






No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger