1/28/2013

10 days SHINee Challenge - Day 3




3. The one that ruins your bias list ;]






Hah, after a while baru terasa nak sambung SHINee challenge ni. 


Okay my ultimate bias is Choi Minho, the rapper. Ranking shinee memang tak pernah nak fixed kecuali yang no 1 tu. Yang lain kejap kat atas kejap kat bawah. Tapi sebenarnya sayang saya selalunya equal saja. Hikhikhik menggedik kejap.



Tapi......

Back to the question, rasanya ada these two people yang selalu ruin my bias list. haha





Leader Onew and Almighty Key 











Look, siapa boleh resist kalau dah buat muka camni?? 




Anyway, saya rasa bertuah sangat-sangat finally boleh tengok SHINee live depan mata. Tak kira la sape no satu sape no dua. Yang penting i will support all five of them forever :D




No comments:

Post a Comment

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger