1/03/2013

Happy New Year!!




Assalamualaikum.. heyylo heyylo..


Another year has ended. 2013 muncul jugak akhirnya.

Ehh masih tak terlambat kan kalau nak wish tahun baru?? hahah. Even adik-adik dah start sekolah, orang lain semua dah start kerja but here i am, still stuck at home. hehe.

Azam tahun baru??? hrrmmm... banyak, susah nak list satu-satu.


Rasanya my vacation story terpaksa di holdkan sebentar sementara menunggu kehadiran laptop baru. Lagipun internet connection dalam rumah ni tak nak bagi kerjasama langsung. Ni nak update simple entry without any picture ni pun susah. Ishhh.




Ohhh.....
Sape kenal Girls Generation?? Alaa girl group dari korea yang ada member sampai 9 orang tu. Dorang dah keluar lagu baru tau. Tajuk dia 'I got a boy'...



2 comments:

  1. selamat tahun baru..semoga azam tahun ini akan tercapai dengan jayanya..hoho..siapa tak kenal SNSD..rasanya ramai yang kenal walaupun tak minat korea..yeah..i got boy matching.. ^__^

    ReplyDelete
  2. @Nurul Aini thanks :)
    haha manalah tau ada tak kenal kan. ni nak introduce for those yg tak kenal.. ^.^

    ReplyDelete

Copyright © 2016 l a d y ' s , Blogger