eh eh eh




Demam GDA belum habis lagi.. cr : here



Ehhh????


Esok dah masuk bulan February??????????


Cepatnya masa berjalan. Baru je lagi..............


Ah betul la tu. Esok kan KL cuti. Hari wilayah. Hahahahah.

Minggu ni tak aware langsung dengan tarikh. Just ingat hari ni hari apa, ada kelas apa. Tu je. Pergi kelas, balik rumah, tidur. Tu je lah rutin sehari-hari.


Tapi tapi tapi cerita cuti last year pun belum habis update kat blog ni. Ah lantak lah, aku yang nak baca di kemudian hari kan (pesal sampai keluar ayat hebat ni?) Lambat pun takpe.


Tapi serious tadi terkejut kejap bila nampak tarikh 31/1 kat laptop ni. Biasanya pandang jam je, ni tetiba terpandang sekali tarikh. Padahal dah tau dah yang lagi dua minggu cuti raya cina.




Okay now im hungry. Tadi kirim kfc kat mimi tapi dia macam lama lagi nak balik ni. Hrmmmm nak buat hape ye?????





  1. cepatt betul masa bjalan kan...rasenyer baru je smbut new year aritu...heheh

    ReplyDelete
  2. @Nory Zoulkefle tu la pasal. tup tup dah masuk bulan dua.

    ReplyDelete

Designed by FlexyCreatives